Ostex ízületekhez: garantaltán egészséges ízületek!

Ostex ízületekhez: garantaltán egészséges ízületek!

Figyelem!! Ha ízületi fájdalommal küzd, alább az Országos Reumatológiai Kutatóintézet Ortopédiai és Traumatológiai Osztályának vezetőjének ajánlását olvashatja a gyakorlatilag ingyenes kezelési lehetőségről, orvosi beavatkozás nélkül!

 

Megkerestem Kovács Gáspár urat, a Nemzeti Reumatológiai Kutató Intézet Ortopédiai és Traumatológiai Osztályának vezetőjét, fejtse ki a helyzetről alkotott álláspontját.

– Kovács úr, mi történt most?

Csak az, amit az állami szerveknek már régen meg kellett volna tenniük, ez történik. A fehér ruhás maffiózók börtönbe kerülnek, amiért az elmúlt években titkolták a legolcsóbb és leghatékonyabb, az ízületek helyreállítására való gyógyszert! Gondoljon csak bele ezekbe a számokba: az elmúlt 12 évben több, mint egymillió ember halt meg! A kínlódó betegek – többnyire nyugdíjasok – hiába fordultak orvoshoz, nem kapták meg a megfelelő kezelést. Az orvosok szándékosan manipulálták őket, tudván, hogy az általuk felírt gyógyszer nem fogja meggyógyítani a beteget! Ez a gyakorlat széles körben elterjedt mind a magán, mind az állami kórházakban.

Ostex ízületekhez: garantaltán egészséges ízületek!

– És miért nem tett senki semmit ez ellen? Ez egyértelműen kegyetlenség…

Igen, nyilvánvaló az emberek elleni támadás, de ennek szerencsére már vége. Többször figyelmeztettük a reumatológusokat az általuk elkövetett jogsértésekről, de nem vettek minket komolyan. Nos, egyáltalán nem könnyű feladni a gyógyszergyártók garantálta magas életszínvonalat és pénzt. A letartóztatások, beleértve neves orvosokét is, még zajlanak. Sajnos a gyógyszertárakra nincs befolyásunk, de a kérdést már jogalkotói szinten tárgyalják. A közeljövőben el fogják fogadni a törvényt, amely kötelezni fogja a gyógyszertárakat az összes jóváhagyott gyógyszer kínálására. De ez időbe telik.

– Azt mondja, hogy a hatástalan gyógyszerek mellett olyan, valóban hatékony termékek is léteznek, amelyek tényleg segítenek az ízületek gyógyulásában. Megnevezne legalább egy, igazán hatékony opciót?

Természetesen. Például van egy nagyon jó készítmény, amely a már teljesen tönkrement ízületeket is helyreállítja és a fájdalmat is megszünteti, ez a Ostex krém, amelyet 2017-ben fejlesztettek ki a Nemzeti Reumatológiai Kutatóintézet szakemberei. Mivel intézetünk nem kereskedelmi egység, a krémhez megfizethető áron lehet hozzájutni. Vagyis ez a krém olcsóbb, mint a gyógyszertárak más gyógyszerei, de sokkal hatásosabb!

Meg szeretném mutatni a Ostex klinikai vizsgálatának eredményeit. Elképesztőek az eredmények. Az ízületi betegségben szenvedő betegek számára ez a krém maga a csoda.

  • A résztvevők 100% – ánál a fájdalom már 8-10 perc elteltével megszűnt.
  • A résztvevők 98% – ánál az ízület már egy Ostex kezelést követően gyógyulni kezdett.
  • A résztvevők 93% – ánál az ízületi gyulladás és az osteoarthritis egy kúra után megszűnt.

A Ostex nemcsak megszünteti az ízületi fájdalmakat, hanem aktiválja a szinoviális folyadék regenerációs folyamatát is. Következésképpen a porcréteg szélesebbé és rugalmasabbá válik, az ízület helyreáll, meggyógyul, a fájdalom és a merevség eltűnik.

Ostex ízületekhez: garantaltán egészséges ízületek!

A klinikai vizsgálatok eredményei és a gyakorlati tapasztalatok alapján a magyarországi orvosok a Ostexet ítélték a legfontosabb gyógyszernek az ízületi- és gerincbetegségek kezelésében. Ami igazán figyelemre méltó, hogy a Ostex kezeléseket otthon is lehet végezni. A betegek túlnyomó többsége már nem akar orvoshoz menni, s ez az utóbbi események fényében érthető is, így a Ostex önmagában segít Önnek az ízületek helyreállításában.

– A Ostex egy kenőcs vagy egy gél?

Egy speciális biokrém, amely meggátolja a fájdalmat és a gyulladást, és speciális receptúrájának köszönhetően megállítja az ízületek romlását.

A krém az ízületekre, a keringési rendszerre, a kötőszövetekre és az inakra is hat. Gyulladásgátló hatása növeli a betegséggel szembeni ellenállóságot.

A Ostex tudósok egyedülálló szabadalmaztatott eredménye. Nincs még egy ilyen krém a világon.

MEGRENDELÉS 50%-OS KEDVEZMÉNNYEL

Vásárlói vélemények

Ez egy hihetetlen krém, mindenkinek ajánlom. Belefáradtam a nyaki fájdalmakba. Mióta használni kezdtem a Ostex krémet, megszabadultam a fájdalomtól.

Kovalcsik Mariannu

43 éves vagyok. Körülbelül 10 évvel ezelőtt az ujjaim, a bokám és a térdizületeim duzzadni kezdtek. A fájdalom állandóvá vált. Egy évvel ezelőtt vettem egy Ostex-et, aminek nagyon örülök. A fájdalom máig nem tért vissza, a duzzanat elmúlt.

Orsolya

A Ostex nagyon jó termék! Csontritkulásom volt, és megszűnt, ezért évente kétszer ismétlem a Ostex kúrát.

János

A Ostexet használom és nagyon szeretem. Az orvosom azt mondja rendben vannak az ízületeim. Sokáig nem is vettem semmit a gyógyszertárban.

Ildikó

MEGRENDELÉS 50%-OS KEDVEZMÉNNYEL

Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: