Papillor: természetes és hatásos ellenszer a papillomák és szemölcsök ellen

Papillor: természetes és hatásos ellenszer a papillomák és szemölcsök ellen

 • Elpusztítja a papilloműkat és gyökereiket
 • Erősíti az immunítást
 • Megküzd a humán papillomavírussal
 • Tisztítja a vért és más testnedveket
 • Megvéd a vírus terjedésétől
 • Látható eredmény már a használat 3. napjától

Papillor – Leszámol a papillomákkal köszönhetően egyedülálló összetételének és természetes alapanyagainak. Körülbelül 27 összetevő küzd hatásosan a vírus és mellékhatásai ellen. A papillor serkenti az immunokompetens sejtek aktivítását a epitélium bazális rétegében. Elpusztítja a fehérjepajzsát és neutralizálj a vírust bioaktív összetevőinek köszönhetően, amelyek megelőzik a vírus terjedését.

MEGRENDELÉS 50%-OS KEDVEZMÉNNYEL

Klinikai vizsgálatok eredménye

2016-ban az Infektológiai és Virológiai Intézet készített egy klinikai vizsgálatot a Papillor-ról. A vizsgálatok 300 önkéntest vizsgáltak akik HPV-vel rendelkeznek és látható tünetekkel. A csoportot két részre osztották: az első csoport a Papillort használták naponta 3-szor egy hónapig, a második csoport analog termékeket használt. Egy hónappal később a kutatóak megismételt teszteket végeztek, amelyek kimutatták, hogy a második csoportban csupán a résztvevők 10%-ának csökkent a HPV állapotuk 5%-al, viszont 30%-uknak növekedett HPV szintjük 2-3 egységgel. A maradék 57% ugyanazo na szinten maradt. Látható eredmények a szemölcsökkel és papillomákkal kapcsolatban nem történtek.

Azon betegek 87%-a akik használták a Papillort, már 14 nap után tapasztalták a papillomák csökkenését és az eredmények sokkolták a tudósokat – a HPV szintek minimumra csökkentek.

Papillor: természetes és hatásos ellenszer a papillomák és szemölcsök ellen

MEGRENDELÉS 50%-OS KEDVEZMÉNNYEL

Szakértői vélemény:

Minden harmadik ember rendelkezik papillomákkal a testükön. Sok évekig akár rá sem jöhetünk, hogy ketyegő bombaként vannak a testünkön. Amennyiben nem kezeljük őket időben, átalakulhatnak rákká, megnövekedhet a papillomák száma vagy más problémák is felléphetnek. Ne hezitáljon, hiszen kezelése már nem ijesztő, mint ahogy néhány éve. A Papillor-t ajánlom pácienseimnek, hiszen egy modern és megbízható termékről van szó. Mi több, drága vizsgálatok nélkül használható. Fontos az is, hogy csakis természetes alapanyagokból készült. A Papillor stimulálj a test immun-aktivítását, leszámol a human papillomavírussal, megtisztítja a vért az üledékektől és méreganyagoktól. Mindenkinek ajánlom, aki papillomáktól szenved.

David M. Pariser – bőrgyógyász szakorvos

Miért jobb a Papillor, mint a többi termék?

 1. Belülről küzdi le a vírust
 2. Gyökerétől eltávolítja a papillomákat
 3. Erősíti az immunítást
 4. 100%-osan természetes alapanyagokból

Használat:

 • Mosd meg az érintett területet szappannal és szárítsd meg.
 • Vigyél fel egy vékony réteget a krémből lokálisan a szemölcsre és\vagy a papillomára.
 • Használd a terméket napi 2-3 alkalommal.

Papillor: természetes és hatásos ellenszer a papillomák és szemölcsök ellen

6 HATÉKONY PAPILLOR KOMPONENS A PAPILLOMA ÉS SZEMÖLCSÖK MEGSZABADULÁSÁHOZ

 1. Calendula officinalis Extract. A legerősebb antibakteriális és vírusellenes hatást fejtette ki, a terápiás hatást számos flavonoid, szaponin, terpén, szerves sav és vitamin kivonatán lehet elérni. Elnyomja az emberi papillomavírust, enyhíti az irritációt, a bőrpír és a viszketést. A bőr regeneráló és hidratáló tulajdonságai is vannak.
 2. Royal Jelly. Elősegíti a vér és a nyirok cirkuláció normalizálódását a problémás területen, enyhíti a gyulladást, és helyreállítja a károsodott lipid-gátat. Antibakteriális hatása is van.
 3. Hypericum Perforatum Extract. A bőrre gyakorolt helyi hatások erős antioxidáns tulajdonságokat mutatnak a bioflavonoidok magas tartalma miatt. Gyulladáscsökkentő, javító, védő hatása van, segít minimalizálni a hegek kialakulását és a papillómákból származó hegek megjelenését.
 4. Betula Pendula Leaf Extract. Megszünteti a viszketést és a bőrirritációt, küzd a papillómákkal , bőrgyulladáss és ekcéma ellen. Gyorsítja a karcolások sebgyógyulását, nyugtatja és hidratálja a bőrt, eltávolítja az irritációt.
 5. Chamomilla Recutita Flower Extract. Tartalmazza hatóanyagot a virágcsere-azulén kivonatot,amelyek gyulladásellenes, gyógyító és anti-allergiás hatású. Visszaállítja a sérült szöveteket, eltávolítja az irritációt, védi a bőrt a vírustól.
 6. Propolis extract. A legerősebb természetes antibiotikum, amely elpusztítja a vírust. A propolis flavonoidokat tartalmaz, amelyek gyulladásgátló hatásúak. Analgetikus tulajdonságokkal rendelkezik, sebeket gyógyít és az érintett sejteket papilloma vírussal helyreállítja.

MIT MONDANAK AZOK, AKIK KIPRÓBÁLTÁK A PAPILLOR-T

A szemölcsök már iskolás korom óta zavartak. Eltávolíttatam őket lézerrel, de újra megjelentek. Az orvosok sem tudták mi a teendő…Elkezdtem használni ezt a krémet és teljesen lesokkolódtam amikor egy hét után a szemölcsök eltűntek mindenféle lézer nélkül. Azóta már egy év eltelt de nem jelentek meg újak, egyszer sem!

Ona Norkunienė, 24 éves

Nyáron egy szemölcs hirtelen megjelent a sarkamon – nagyon kényelmetlen és fájdalmas volt sétálni. Vidéken pihentem éppen és nem volt semmilyen opcióm, hogy hol tudnám eltüntetni. Valaki ajánlotta a PAPILLOR-t a lányomnak és megrendelte számomra. 4-5 nappal a Papillor használata után, észrevettem, hogy a szemölcs kisebb lett és egyre szárazabb lett. 6-7 nap után csupán egy apró pont maradt, ami később eltűnt! Ez az eredménye!

Aleksandras Baranauskas, 58 éves

Néhány évvel ezelőtt papillomák jelentek meg hirtelen a szemhéjamon és a szemem körül. Hamarosan valódi problémává vált, hiszen néhányan nagyon megnőttek és nagyon észrevehetőek voltak. Tudom, hogy NEM AJÁNLOTT használni szemek közelében, de megpróbáltam, nagyon óvatosan.. Természetesen segített.. Egy kezelés után a bőr a szemeim körül megtisztult, de érdemes nem kockáztatni, mint ahogy én tettem.

Rūta Kazlauskienė, 44 éves

MEGRENDELÉS 50%-OS KEDVEZMÉNNYEL

Comments: 0
 1. Király Anna

  Ezzel a krémmel nagyon elégedett vagyok. Körülbelül 2 hónapig használom. Amint megjelenik a papillóma (az ujjaim alatt találom, szemmel néz ki), azonnal kezelem Papillorral. Néha néhány nap elég, hogy eltűnjön, néha több időbe telik. Mindenesetre egy idő után eltűnik.

 2. Márta

  Valahogy láttam egy műsort a tévében, meséltek a Papillorról. Nem írtam le a nevét, aztán nem emlékeztem. És most véletlenül láttam ezt a cikket. Nagyon tetszett, hogy az orvos milyen tisztán és hivatásszerűen mesélt e problémáról. Megrendeltem. A krém gyorsan jött. Szerviz a gyártótól jó.
  Használom már több mint 4 hétig vannak eredmények. Nagyon köszönöm a professzornak a cikket.

 3. Németh Csönge

  “Köszönöm, az Papillor nagyon gyorsan segített! Rendeltem a hivatalos honlapon! Küldtek. A kis papillómák két hét alatt eltűntek. A nagyokkal küzdök és észrevehetően csökkennek. Remélem teljesen megszabadulok tőlük. Írjatok volt e valakinek tapasztalata kivezetni Papillor segitségével nagy papillomát, egy szálbab méretében.

 4. Lilla

  Természetesen egyedülálló termék. Csak néhány hét – és mindez eltűnt. A fejlesztőknek – tiszteletet. Egyszerű, gyors, hatékony. Megkentem és elfelejtettem. Akkor nézel – és semmi, tiszta bőr. Ezeket a tudósokat meg kell jutalmazni fényes fejek számára.

 5. Kocsis Györgyi

  Egyszerűen egy kiváló termék! Nincsenek szavak! Egy hónappal ezelőtt rendelte meg a Papillor krémet. A hátam papillómákkal borított volt. Több mint felének nincs nyoma!

Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: