Troverno a fájdalom ellen: ne pazarold a fájdalomra az életed!

Troverno a fájdalom ellen: ne pazarold a fájdalomra az életed!

Troverno

 • 3 perc alatt megszabadít minden típusú fájdalomtól – többek között: gerinc, izom, ízületi, belső szervi vagy migrénes fájdalom,
 • 7 nap alatt megszünteti a fájdalmak okát – méregteleníti a szervezetet, megszünteti a gyulladást és az elváltozásokat, valamint regenerálja a szervezeted szöveteit,
 • ráadásul csökkenti a stresszt, energiával tölt fel és segít leadnod a fölös kilókat (5-10 kg) – miáltal 15-20 évvel fiatalítod meg a szervezeted…
MEGRENDELÉS 50%-OS KEDVEZMÉNNYEL

Kutatási eredmények

 • A vizsgált személyek 99,2%-a 3 nap alatt végleg megszabadult a fájdalomtól;
 • A vizsgált személyek 98,7%-a tartósan megszabadult az elváltozásoktól, a gyulladástól, a duzzanatoktól, alig 7 nap alatt;
 • A túlsúllyal küzdő személyek 99,4%-a4-9 kg-ot fogyott 7 nap alatt, jojó-effektus nélkül;
 • A vizsgált személyek 100%-a 7 nap alatt tartósan méregtelenítette a szervezetét;
 • A vizsgált személyek 100%-a egyszer s mindenkorra megszabadult a krónikus fáradtságtól, az alvás- és figyelemzavaroktól 7 nap alatt, amelynek köszönhetően láthatóan több energiájuk lett, és átlagosan 15-20 évvel fiatalították meg testük biológiai életkorát.

Troverno a fájdalom ellen: ne pazarold a fájdalomra az életed!

MEGRENDELÉS 50%-OS KEDVEZMÉNNYEL

Ez az első ilyen módszer a történelemben, amely a fájdalom 3 okát szünteti meg

A fájdalom csak tünet. Akkor jelenik meg, ha a test egyensúlya megbomlik. Figyelmeztet, hogy valamit tenni kell
Ha megégeted a kezed, fájdalmat érzel… , és azonnal elkapod a tűztől.Gondolj arra, mi történne, ha abban a pillanatban egyáltalán nem éreznél fájdalmat. A kezedet a forró vason vagy a tűzben tartva a bőr, az izmok és a csontok súlyosan megégnének, és talán a kezedet is le kéne amputálni.
Ezért soha, soha nem szabad csak a fájdalommal küzdeni. Ez olyan, mintha a kezedet a tűzben tartva fájdalomcsillapító tablettákat szednél vagy injekciót adnál be magadnak, hogy ne érezd az égés kínját. Ez teljesen ellentétes a logikával… Csakúgy, mint a fájdalomcsillapítók, amik a testbe méreganyagokat juttatnak, gyulladásokhoz és degenerációhoz vezetnek. Vajon az életed végéig fájdalomra vagy ítélve? Szó sincs erről! De ahelyett, hogy elnyomnád az, harcolnod kell annak valódi okával. Visszatérve az égés példájához – mindenekelőtt el kell oldanod a tüzet.

Ha végleg meg akarsz szabadulni a fájdalomtól, 3 dolgot kell tenned:

 1. Megszüntetni a gyulladást
 2. Megszüntetni az elváltozást
 3. Megtisztítani a szervezeted a toxinoktól

Pontosan így működik a Troverno szatu-mágneses talpbetét

A szatu-masszázs és a mágneses mező több ezer éves hagyományának kombinációjával a Troverno szatu-mágneses talpbetétek bármilyen fájdalmat leküzd 3 perc alatt, és 7 napon belül eltávolítják a méreganyagok 100%-át minden szövetből, megszünteti a gyulladást és küzd a degenerációk ellen. Ennek köszönhetően ösztönzik az egész szervezet intenzív önregenerálódását, helyreállítva a teljes fizikai erőnlétét, és átlagosan 20 évvel csökkenti a biológiai életkorukat.

 

Ez lehetséges, mivel a Troverno talpbetét 2 szinten hat egyszerre:

 1. A talpban található idegvégződések pontos stimulációja a szervezet minden egyes sejtjéhez eljut, és 3 perc alatt csökkenti a fájdalmat. De ez csak a kezdet! A talpra mért nyomás kitágítja az ereket és növeli az egyes szervekben a véráramot. Ez ötszörösére javítja a test minden egyes sejtjének oxigénellátását, valamint megtisztítja azokat egészségre veszélyes toxinoktól. Ennek köszönhetően a gyulladás eltűnik, és az egyensúly helyreáll a testben. Az egész test intenzív regeneráción megy keresztül, és a fájdalom egyszer és mindenkorra elmúlik.
 2. A szatu masszázs hatása a szatu-mágneses Troverno talpbetétben a legjobb minőségű mágnesekkel van megerősítve. Ezek olyan mágneses teret hoznak létre, amely 316%-kal serkenti a test megtisztulását a toxinoktól, valamint tízszer gyorsabb szövetregenerációt eredményez. Ennek köszönhetően a fájdalom 3 perc alatt eltűnik, 7 nap elteltével pedig az okai is elmúlnak, és a test visszanyeri 100%-os kondícióját.

Troverno a fájdalom ellen: ne pazarold a fájdalomra az életed!

Gyakori kérdések

Vajon a Troverno talpbetétek minden korban lévő emberek számára biztonságosak?
Szeretném egyértelműen hangsúlyozni – a Troverno talpbetétben alkalmazott módszer 100%-ban természetes és nem invazív – minden a szervezettel összhangban működik, és nincsenek mellékhatásai. Ezért az emberek életkortól függetlenül használhatják (a tesztcsoportban 23-97 éves önkéntesek voltak, és 100%-ban megszabadultak a fájdalomtól).

 

A nagymamámnak szánom ajándékba a Troverno talpbetétet, de nem tudom, hogyan válasszak méretet.
A szatu-mágneses Troverno talpbetéteket úgy tervezték, hogy alkalmazkodjanak minden lábmérethez (mind férfiak, mind nők esetében). A lábbelibe helyezése nagyon egyszerű, de csak abban az esetben, ha betartják a részletes útmutató előírásait, amely mindent lépésről lépésre ismertet. Ennek köszönhetően bárki könnyedén használhatja.

 

Már nem vagyok olyan fitt, mint régen, nem járok el otthonról. Mennyit kell járni ezzel a talpbetéttel?
A szato-mágneses betétek hat járás közben és ülés közben is. Tegye be cipőjébe (vagy papucsába), hogy megszabaduljon a fájdalomtól és annak minden okától.

Vélemények

Ez az ízületi gyulladás isteni büntetés volt számomra. Időnként a sarki boltba sem tudtam elmenni, néhány lépés után elviselhetetlen lett a fájdalom. De valahogy éltem vele. A legrosszabb az volt, hogy nem tudtam kézbe venni az unokámat. – „Mamaaa” – kiáltotta, és én nem tudtam felemelni. Rémálom. A szomszéd annyira dicsérte a Troverno talpbetétet, hogy gondoltam, kipróbálom. „Ártani nem fog, talán még segít is valamicskét”, gondoltam. Betettem a cipőmbe, és a fájdalom elmúlt. Most az unokámat is könnyedén felveszem, és addig tartom a karomban, ameddig akarom!

Radó Hedvig, 79 éves

Röviden és tömören mondom – ez az egyetlen ilyen hatásos módszer a fájdalom kezelésére. Az isiásznak 6 nap után még nyom sem maradt. Mintha 20 évvel megfiatalodtam volna. Egy megtört idős ember hirtelen aranykezű mesterré vált. Még a feleség is abbahagyta a panaszkodást. Ajánlom!

Molnár Zoltán, 68 éves

A kormány mögött töltött évek megtették a magukét, és a gerincem bánta. 2 fizetésem értékét költöttem a szakemberekre és gyógytornászokra, de egyik sem használt. Abba kellett hagynom a munkát, mert már nem tudtam elvenni. Ha nem használnám ezt a Troverno talpbetétet, nem tudom, mi történne most velem. Hét nap után úgy éreztem magam, mint Rambo. Semmi fájdalom és kicsattanó erőnlét. Visszajöttem dolgozni, és jól vagyok!

Sántha Lajos, 56 éves

MEGRENDELÉS 50%-OS KEDVEZMÉNNYEL

Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: