Variconis visszerek ellen: teljes gyógyulás mindössze 28 nap alatt

Variconis visszerek ellen: teljes gyógyulás mindössze 28 nap alatt

 • Megszabadít a visszerek látható tüneteitől
 • Megelőzi a visszerek kialakulásának lehetőségét
 • Megszünteti a láb fájdalmait és nehézségérzetét
 • Biztonságos és természetes összetevőkben gazdag
MEGRENDELÉS 50%-OS KEDVEZMÉNNYEL

VARICONIS – ÚJGENERÁCIÓS MEGOLDÁS

A legtöbb termék eddig csak a betegség tüneteinek a kezelésére, a fájdalomcsillapításra és a duzzanatok lehúzására volt képes.

EZZEL SZEMBEN, A VARICONIS ÁTFOGÓ HATÁST BIZTOSÍT

 1. Megszabadít a visszereket előidéző vérrögöktől, illetve a kellemetlen tünetektől.
 2. Serkenti a vérkeringést és megerősíti az érfalakat.

TELJESEN TERMÉSZETES ÖSSZETEVŐK

Variconis visszerek ellen: teljes gyógyulás mindössze 28 nap alatt

Aloe Vera Barbadensis

 • Elasztikusabbá teszik a vérerek külsőfalait és tágitják azoka
 • Hozzásegit a vérnyomás csökkenését
 • Semlegesitik a szabad gyököket

Hamamelis Virginiana

 • Serkentő hatással van a helyi vérkeringésre
 • Evétve a “csillagocskákat”-a varikózis kezdeti szakaszát.

Aesculus Hippocastenum

 • Hozzásegit az erek és a thrombophlebitis való harcában
 • Serkenti az antitrombin termelésé
 • Hígitja a vért és kiküszöböli a stagnációt

Lavandula Hybrida Oil

 • Külsőleg használva lábban való “könnyedség” érzést biztosit
 • Csökkenti a fáradtságot és a feszültséget
MEGRENDELÉS 50%-OS KEDVEZMÉNNYEL

A TERMÉK ÁTFOGÓ HATÁSA, LÉPÉSRŐL-LÉPÉSRE:

 1. HELYREÁLLÍTJA AZ ÉRBILLENTYŰK MŰKÖDÉSÉT. A visszerek kialakulása a vénás érbillentyűk nem megfelelő zárulásával magyarázható, amely vérpangást eredményez. Alapvetően, a vérkeringés lentről felfelé, a lábaktól a mellkasig halad. Pangáskor, a vér jelentős része az alsóbb végtagokban ragad. A Variconis megerősíti az érbillentyűket, helyreállítja az idegi összeköttetéseket és a vérkeringést, valamint megfelelő tápanyagellátást biztosít az ereknek.
 2. MEGERŐSÍTI AZ EREK ENDOTHEL RÉTEGÉT. A visszérbetegség során, az elhalt endothel sejtek száma meghaladja az egészséges küszöbértéket, amelynek hatására az erek elzárulnak és elvékonyodnak. A Variconis megerősíti az endothel réteget, valamint ellenállóbbá és rugalmasabbá teszi az ereket. A termékkel kitűnően kezelhető és megelőzhető a visszérbetegség.
 3. CSÖKKENTI A VÉRLEMEZKÉK AKTIVITÁSÁT. A fehérvérsejtek enzimjei az erekbe kerülve hatással vannak a vérlemezkék működésére, illetve elpusztítják és kiválasztják a vérrögöket a testből. A Variconis helyreállítja a vérben található immunsejteket, megerősíti az érfalakat és megakadályozza a fehérvérsejt szám csökkenését.

Variconis visszerek ellen: teljes gyógyulás mindössze 28 nap alatt

HÁROM EGYSZERŰ LÉPÉS, AMELLYEL ÚJRA EGÉSZSÉGESSÉ ÉS SZÉPPÉ VARÁZSOLHATÓ A LÁB:

 1. Vigyél fel egy kevés adagnyit a láb problémás területére és várj, amíg a krém teljesen fel nem szívódik. A terméket rendszeresen, napi 1-2 alkalommal szükséges használni.
 2. A legjobb eredmények érdekében, a krémet a masszázsvonalak mentén érdemes alkalmazni.
 3. Az ajánlott kezelési idő: 28 nap.

SEBÉSZ-PHLEBOLOGIST VÉLEMÉNYE

Ausztráliából érkeztem és első kézből tudom a természet hihetetlen erejét az egészségről. A VARICONIS elvégzett kutatása nagyon fontos az összes phlebologist közösségnek.

Az osztrák tudósokkal közösen kifejlesztettünk egy formulát az egyik leghatékonyabb gyógyszert a varikózis ellen. A VARICONIS már segített abban, hogy több ezer nő tapasztalja meg a könnyedség érzését, és elfelejtse a lábaik duzzadt vénáit.

Biztos vagyok benne, hogy a gél segít a lábadon, és nem kell “lefeküdnöd a kés alatt”. Tudom, miről beszélek, mert magam sebész vagyok. Az én segítségem, nem kell, most már van VARICONIS.

Giulia Calò szív- és érrendszeri sebész, flebológus, az Európai Orvostudományi Társaság tagja

A POSITÍV ÉRTÉKEK MAXIMÁLIS SZÁMA

A szülés után kezdődött az erek problémája. A kompressziós harisnyák nem segítettek. Az erek kezdtek dühödni. A lábakat egyszerűen vénás “halmok” borítottak a nap végén! Szörnyen nézett ki. Természetesen ödéma, fájdalom. Azt gondoltam, hogy a terhesség kemény, de a lányom születése után nem boldogtalanul repülgettem, hanem szaladgáltam, mint egy gyengélkedő: (Elmentem az orvoshoz, és azt javasolta, hogy használjam ezt a Varikonis gélt. Azt mondta, hogy naponta kétszer megkenni, napi 2 alkalommal. Az első hatás láttam 5 nap alatt. Az első dolog ami elmult a duzzadása és a fájdalom. Az erek nem bukkannak fel, szinte normálisnak látszottak. Egy hónapos használat után észrevettem, hogy a fájdalom eltűnt, a lábam már nem “zümmög” és szinte nem duzzadt. Folytatom a kezelést!

Piri Lili, 29 éves

Visszértágulatok – volt az én átkom közel 10 évig. Örök kenőcsök, krémek, tabletták. Mindenböl amit kipróbáltam, a legjobb a Variconis. Kellemesen hűti a bőrt, enyhíti a duzzanatot, azonnal felszívódik. És ami a legfontosabb, jobban segít, mint mások. Utána nincs viszketés, kiütés a bőrömön, mint a különböző gyógyszertári termékek után. Látom, hogy a puffadtság és a gyulladás elmúlik. Igen, nem gyorsan, de elmúlik. Számomra – ez egy öröm. És még egy dolog – nincs rá szokás. A hatás még akkor is van, ha nem használja rendszeresen.

Éva Amália, 45 éves

A varikózis második szakasza volt. A karokon levő erek nagyon észrevehetőek voltak, a bőr száraz volt. A duzzanat és a fájdalom csaknem állandó volt. A lányom megvásárolta ezt a gélt – Variconis, bár nem számítottam semmire. Sokáig használtam, mielőtt segítene. Körülbelül 2,5 hónap. De nagyon elhanyagolt esetem van. Az első dolog, ami észrevette – a bőr normális lett. Aztán a fájdalom és a duzzanat fokozatosan elkezdett menni. A vénás kúpok csökkentek. Nem mondom hogy varázslat. De a türelem és munka mindent legyöz.

Panni Virág, 58 éves

MEGRENDELÉS 50%-OS KEDVEZMÉNNYEL

Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: