CandiDie gomba ellen: előzze meg a parazitákat, a baktériumokat, a vírusokat és a gombákat

CandiDie gomba ellen: előzze meg a parazitákat, a baktériumokat, a vírusokat és a gombákat

CANDIDIE FORTE – A GOMBAPROBLÉMA NÉLKÜLI ÉLET EGYIK PILLÉRE!
A CandiDie Forte segít Önnek a kandidiázis betegséggel és a túlszaporodott gombákkal folytatott küzdelemben. Ne feledje azonban, hogy a megfelelő étrend is igen fontos: próbálja meg eltávolítani az étrendjéből az egyszerű cukrokat, az élesztő alapú termékeket, például az alkoholt vagy a kenyeret; a szénsavas italokat és a feldolgozott termékeket, tésztákat. Egyen magas rosttartalmú ételeket, kásaféléket, savanyú zöldségeket és gyümölcsöket.

MEGRENDELÉS 50%-OS KEDVEZMÉNNYEL

5 OK, AMELYEK MIATT ÉRDEMES MOST ELKEZDENI A HARCOT A GOMBÁKKAL, PARAZITÁKKAL, VÍRUSOKKAL, BAKTÉRIUMOKKAL A CANDIDIE FORTE SEGÍTSÉGÉVEL!

  1. Már most megkezdheti a gombák, a paraziták, a baktériumok és a vírusokat eltávolítását, ugyanakkor a közérzetének a javítását és túladni az életét mérgező problémákon. Minél hamarabb kezdi el, annál hamarabb érzi meg a javulást.
  2. Másrészt, ha nem cselekszik, a problémák súlyosbodhatnak. Tudjuk, hogy nem akarja, hogy ez megtörténjen.
  3. A CandiDie Forte a természetből származó ellenőrzött összetevők keveréke. Ha ezt a terméket választja biztos lehet abban, hogy biztonságos.
  4. A külön megvásárolt CandiDie Forte gomba- és parazitaellenes összetevőkért sokkal többet kellene fizetnie, mint a mi termékünkért.
  5. A CandiDie Forte egyszerűen kifizetődik – alacsonyabb áron fontos összetevőket kap, és kényelmesen egy kapszulában veheti be őket!

CandiDie gomba ellen: előzze meg a parazitákat, a baktériumokat, a vírusokat és a gombákat

MEGRENDELÉS 50%-OS KEDVEZMÉNNYEL

VIGYÁZZON A SZERVEZETÉBEN LÉVŐ GOMBÁK MENNYISÉGÉRE A CANDIDIE FORTE SEGÍTSÉGÉVEL!

A gombák elszaporodása először a bélrendszert befolyásolja, és emésztési problémákat okozhat: hasmenést, székrekedést, gázokat és puffadást. Ha a gombák bekerülnek a véráramba, akkor más szervekbe is eljutnak, ahol gyulladást okoznak. Kiütések és foltok jelenhetnek meg a bőrön. Befolyásolhatják az idegrendszert is: fejfájás, koncentráció- és emlékezési nehézségek, nyugtalan alvás, krónikus fáradtság, hangulati ingadozások, akár depresszió formájában. Szélsőséges esetekben élesztőgomba-szepszis is felléphet.

Ügyeljen arra, hogy a puffadás, a kínos hasi mozgások és az egyéb problémák váljanak a múlt részévé!

NYERJE VISSZA A SAJÁT SZERVEZETÉT!

Amikor az élesztőgombák túlszaporodnak, fokozatosan átveszik az irányítást egyes viselkedési formái felett, például erős vágyat keltenek az édességek iránt. Pedig a szervezetének és a tevékenységeinek kizárólag Öntől kell függeniük! Tehát itt az ideje, hogy megmutassa a gombáknak, hol van a helyük – a belekben, és éppen annyi, amennyi kiszolgálja Önt, és nem ártalmas!

 

Megpróbálja egyensúlyban tartani a munkáját és a szeretteit, a kötelességre és a kedvtelésre szánt időt. Itt az ideje, hogy törődjön a teste belső harmóniájára.

ERŐS ÖSSZETÉTEL – ERŐS HATÁS!

A CandiDie Forte összetétele gombaölő tulajdonságaikról ismert összetevőkre épül. Ezek az anyagok segítenek úrrá lenni a helyzeten és helyreállítani a bélben az egyensúlyt!

  1. Oregánó. Segíti a Candida Albicans elleni küzdelmet, emellett serkenti az emésztőrendszert és erősíti a szervezet ellenálló képességét.
  2. Fokhagyma. Fékezi a gombák fejlődését. Ismert a baktériumellenes tulajdonsága.
  3. Grapefruit. Hat a baktériumokra, a vírusokra, a parazitákra és a gombákra is. Ugyanakkor megtisztítja a szervezetünket és növeli az ellenálló képességünket.
  4. Nagy szemű tőzegáfonya. Nagyon erős baktériumölő és antioxidáns hatása van. Nagy hatékonysággal győzi le a kórokozó gombákat.
  5. Bíbor kasvirág. Erősíti az ellenálló képességet. Serkenti az immunrendszer speciális sejtjeit a fagocitózishoz, azaz a szervezetben lerakódott baktériumok és gombák felszívódásához és lebontásához.

CandiDie gomba ellen: előzze meg a parazitákat, a baktériumokat, a vírusokat és a gombákat

LEHET, HOGY TÖPRENGESZ…

1. Mi a CandiDa Forte?

A CandiDie Forte olyan kapszula, amely számos természetes eredetű gombaellenes anyagot tartalmaz. Az összetevők között megtaláljuk az oregano olajkivonatot, a fokhagymát, a grapefruitot, a nagy szemű tőzegáfonyát és a bíbor kasvirágot.

 

2. Mi okozza, hogy a CandiDie Forte hatására eltűnnek a felesleges gombák?

Ennek oka az egyedülálló CandiDie Forte formula. Olyan összetevőket tartalmaz, mint az oregánó olajkivonat, a fokhagyma, a grapefruit, a tőzegáfonya vagy a bíbor kasvirág. Ezek az anyagok ismertek a gombákra gyakorolt hatásukról.

 

3. Hogyan kell használni a CandiDie Fortét a legjobb eredmény eléréséhez?

Vegyen be 2 kapszulát naponta és igyon rá vizet.

 

4. Hány kapszula van egy CandiDie Forte dobozban?

Egy doboz készítmény 60 db kapszulát tartalmaz, amelyek egy hónapos kúrára elegendőek.

 

5. Megtudja-e valaki, hogy fogyasztom a CandiDie Fortét?

Az Ön magánszférája a legfontosabb számunkra. A megrendeléseket jelöletlen dobozokba csomagoljuk, és közvetlenül az Ön által megadott címre vagy csomagpontra szállítjuk.

ŐK A CANDIDIE FORTÉT AJÁNLJÁK!

Már egyhetes használat után sokkal jobban éreztem magam! Pár hónap óta a legjobban! Megszabadultam a gyomorproblémáktól, több energiám volt, koncentráltabbnak éreztem magam. Minden elmúlt, amivel sokáig nem tudtam megbirkózni. Nagyon hálás vagyok, végre ismét élni tudok: P

Monika

Hónapokon keresztül harcoltam a kandidiázis betegséggel, de maga az étrend, noha erősen betartottam, nem sokat segített. A tünetek nem múltak, én pedig egyre jobban letörtem. Mivel önmagában az étrend nem volt elegendő, úgy döntöttem, hogy segítenem kell magamon, és itt jött az emberek fontos tanácsa – gombaölő gyógynövények és hasonló anyagok: kaprilsav, oregano olaj, grapefruitmag-kivonat, pau d’arco stb. Mivel ezek a külön-külön vásárolt anyagok nagyon sokba kerültek volna, ezért kerestem valamit, ami egyben tartalmazza mindezeket a fontos gombaellenes anyagokat, vagyis a CandiDie Fortét. És amióta használom, végre kifejezett javulást tapasztaltam! Javult az emésztésem, már nem puffadok, nem vagyok örökké náthás, az állandó álmosságnak nyoma sincs, és élesebbé vált az elmém. A CandiDie-vel sokkal jobban érzem magam, és minden nap szedem.

Mateusz

Néhány évvel ezelőtt sokáig betegeskedtem, és kénytelen voltam nagyon hosszú ideig antibiotikumokat szedni. Nem szedtem semmiféle védőszert mellé, nem tudtam, hogy ez olyan fontos antibiotikumos kezelés esetén. „Bölcs a lengyel nő a kár után”, hahaha. Sajnos ily módon magamat juttattam oda, hogy felszaporodott a Candida a szervezetemben. Problémák jelentkeztek a hasammal, ami még soha sem volt, rossz lett a közérzetem, szédültem. A bőröm is rosszabbul nézett ki. És amin igazán meglepődtem, hogy néha szörnyen vágytam az édességekre! Nyomozni kezdtem és „a fonal mentén eljutottam a gombolyaghoz” vagyis az információhoz a Candida albicansról. Nagyon meglepett és ugyanakkor aggódtam, mert még soha sem hallottam ilyenről. Találtam egy listát azokról az anyagokról, amelyek segíthetnek a gyógyulásban. És éppen ezeket az összetevőket találtam meg a CandiDie Fortéban. Nem haboztam, mert ha segíthet nekem, érdemes kipróbálni. Mint kiderült, megérte! Fokozatosan ezek a rossz tünetek enyhültek és végül teljesen megszűntek. Éppen erre az eredményre vártam! A CandiDie Fortéval egy időben probiotikumokat is szedtem, így minden jó baktériumnak vissza kellett térnie a saját helyére.

Kasia

Nem éreztem túl jól magam, és nem tudtam, mi lehet ennek oka. Az összes vizsgálat normális eredményt adott. Megpróbáltam változtatni az étrenden, de nem vettem észre nagyobb változásokat. Ezért kerestem más okokat és módokat, hogy segítsek magamnak. A haverom azt mondta nekem, hogy olvassak a kandidiázis betegségről, mert amint mondta, „sok embernek van, és a legtöbb nem is tudja, hogy mi az.” Olvasgattam, és a tünetek egyeztek. De ha van probléma akkor van megoldás is, igaz? Megrendeltem a CandiDie Fortét, és néhány hét használat után kezdtem normálisan érezni magam. Tehát elmondhatom, hogy a CandiDie Forte segített nekem.

Konrad

MEGRENDELÉS 50%-OS KEDVEZMÉNNYEL

Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: