Buniduo Gel Comfort valgus ellen: egészséges láb műtét nélkül!

Buniduo Gel Comfort valgus ellen: egészséges láb műtét nélkül!

Műtétmentes bütyökcsökkentő program

 • természetesen csökkentheti a fájdalmat
 • tartósan elválasztja a lábujjakat
 • segít a nagylábujj megfelelő helyzetének előidézésében
MEGRENDELÉS 50%-OS KEDVEZMÉNNYEL

Az előkészítés lépése

 • Gyorsan segít a bütyök csökkentésében
 • Többszörösen erősíti a nagylábujjízületet
 • Természetesen és biztonságosan egyenesíti a lábujjat a nap 24 órájában

Szenvedsz a bütyköktől?

Buniduo Gel Comfort valgus ellen: egészséges láb műtét nélkül!

Az elviselhetetlen fájdalom, a duzzanat, a nagylábujj ferdesége megmérgezi az életedet? Fel kell hagynod a napi tevékenységeiddel? A bütyökproblémáid miatt nincs meg a mindennapi örömöd. A Zürichi Alkalmazott Ortopédiai Intézet tanulmánya azt mutatja, hogy 2019-re a 40 év felettiek 68%-a küzd bütyökproblémákkal.

A bütykök megjelenését a következők befolyásolják: ízületi degeneráció, feszes cipő viselése, hegyes orrú cipő viselése, túlsúly, genetikai hajlam, „álló” életmód, fizikai aktivitás hiánya. A nagylábujjak deformálódása mechanikus, genetikai vagy degeneratív okból alakulhat ki. Ez ijesztő, de elkerülhető!

Sajnos a probléma okának megtalálása nagyon gyakran nehéz vagy egyenesen lehetetlen. Ezért az egészséges lábfej visszanyerésének legjobb módja egy olyan terápia, amely véglegesen helyreállítja a nagylábujjak megfelelő helyzetét. Ilyen terápiát kínál a Buniduo Gel Comfort.

Ezeknek a problémáknak a megoldása 1 egyedi mechanizmusban rejlik: Buniduo Gel Comfort elválasztó, légáteresztő szilikon technológiával. A Buniduo Gel Comfort a legmagasabb minőségű, légáteresztő szilikonból készült, amely nem okozza a bőr kopását vagy gyulladását. Ennek köszönhetően enyhítheted degeneráció okozta fájdalmat, és természetesen javíthatod lábfejed hatékonyságát. Ez azt jelenti, hogy a kezelés segítségével

MEGRENDELÉS 50%-OS KEDVEZMÉNNYEL

A Buniduo Gel Comfort-val gyorsan és természetesen:

 • állítod vissza nagylábujjad megfelelő helyzetét
 • csökkented az ízületi elváltozást
 • javítod a lábfejed mozgásképességét és csökkented a fájdalmat

A Buniduo Gel Comfort által:

 • enyhül a lábfejfájdalom
 • javul a mozgáskomfort
 • begyógyul a kidörzsölődés, a tyúkszemek és a horzsolás
 • javul a lábfej vérkeringése
 • csökken a gyulladás
 • újra teljesen aktív lehetsz
 • csökken a keresztirányú lúdtalp

Hogyan működik a Buniduo Gel Comfort?

Buniduo Gel Comfort valgus ellen: egészséges láb műtét nélkül!

 1. Ez a szilárd, szakszerűen kifejlesztett anyag tökéletes helyzetben tartja a lábfejet, így leveszi az ízületekről a megterhelést és lehetőséget nyújt arra, hogy a nagylábujj visszakerüljön a megfelelő helyzetbe.
 2. A professzionális. légáteresztő szilikon technológia automatikus regenerációra készteti a szöveteket a sejtek szintjén.
 3. Az elválasztó felépítése a hődinamika és kinetika elvein alapul, ami azt jelenti, hogy gyaloglás vagy a fizikai aktivitás közben a lábunk a kötőszövetei felmelegednek, ez pedig tovább gyorsítja a közös regeneráció folyamatát.

Buniduo Gel Comfort specialisták ajánlásával

„Az Buniduo Gel Comfort-ről egy barátomtól hallottam, aki egy világszínvonalú szakértő a zürichi (Svájc), specialitása a bütyök elleni terápia. Azt mondta, ez a leggyorsabb és leghatékonyabb módja annak, hogy kiegyenesítsük a nagylábujjat, amit a tudomány mindeddig felfedezett.

 

A professzionális szilikon elválasztók használata a bütykök kezelésében összehasonlítható a penicillin felfedezésével. Láttam, hogy azok a pácienseim, akik korábban már néhány lépés megtétele után szenvedtek a fájdalomtól, a Buniduo Gel Comfort első viselése után jelentősen javították lábfejük hatékonyságát. Egy nő, aki minden lépéstől szenvedett, nem sokkal később szép magas sarkú cipőben érkezett a rendelőmbe, megköszönte a segítséget és örömében sírt.

 

Ez a Buniduo Gel Comfort-ben használt, légáteresztő szilikon technológiának köszönhetően lehetséges, amely megfelel a termo-dinamika és kinetika legújabb elveinek, plusz egyúttal 100%-ban biztonságos is a szervezet számára. Ez az egyetlen olyan általam is ismert elválasztó, amely nemcsak a tüneteket enyhíti, de mindenekelőtt a nagylábujj degenerációjának okaival is felveszi a harcot. Meggyőződésem, hogy még hatékonyabb is lehet, mint a műtét (ami szövődményeket okozhat). „Ajánlom Buniduo Gel Comfort-t még olyan még a nagy lábujjak súlyos torzulásainak kezelésére is”

Lendvai Arnold, az ortopédia és a reumatológia szakembere

Ismerd meg a sikertörténeteket

„Gyógyszertárban dolgozok – állva, ezért kezdett kialakulni a bütyök a lábamon. Akkor úgy gondoltam, hogy az életem tönkrement! A szúró fájdalom miatt nem tudtam bizosan állni a lábamon… Egészen addig, amíg egy kolléganőm a Buniduo Gel Comfort-t nem ajánlotta. Igazi csoda volt! A lábfejfájdalom gyorsan és természetesen elmúlt.”

Júlia Pomázról, 57 éves

„Feltettem ezt a furcsa elválasztót, és azonnal éreztem a bizsergést a lábamban. Körülbelül negyed óra múlva a fájdalom elkezdett csökkenni! Azt hittem, hogy ez nem is lehetséges, de jobban éreztem magam! Most, köszönhetően ezeknek a csodálatos elválasztóknak, 30 évvel fiatalabbnak érzem magam!”

Mária Lajosmizséről, 69 éves

„A családomban a bütyök örökletes. Az orvosok feladták a reményt, hogy képesek lehetnék legyőzni. Tévedtek! A Buniduo Gel Comfort gyorsan segített kiegyenesíteni a lábujjferdeséget, ráadásul műtét nélkül! Megkönnyebbülten felsóhajtottam, és már nem is emlékszem a lábfájdalomra!”

Viktor Miskolcról, 48 éves 

MEGRENDELÉS 50%-OS KEDVEZMÉNNYEL

Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: