A Balsorsűző Gyertya a gazdagság vonzása: önmagad javára gazdagodsz és senkit sem károsítasz meg ezzel

A Balsorsűző Gyertya a gazdagság vonzása: önmagad javára gazdagodsz és senkit sem károsítasz meg ezzel

 • megtakarítások nélkül – nem kell pénzed legyen ahhoz, hogy gyarapítsd
 • mindenféle ismeretek nélkül – nem kell jártasnak lenned az asztrológiában, a szertartásokban és a jövedelemszerzésben
 • további erőfeszítések nélkül – a módszer automatikusan hozzád vonzza a bőséget
 • problémamentesen – az emberek 97,3%-a csak ennek a módszernek köszönhetően vonzz be rendszeresen nagy összegeket

De még nincs vége, mert ezeket a pénzeket anélkül szerzed meg, hogy órákat töltenél munka mellett ülve, anélkül, hogy kölcsönt kellene kérned a barátaidtól. Anélkül, hogy jóshoz kérnél időpontot és összetett pénzügyi szertartásokat hajtanál végre, amik nem is mindig válnak be.

MEGRENDELÉS 50%-OS KEDVEZMÉNNYEL

Milyen módszer teszi lehetővé azt, hogy egy hét alatt akár 200 000 ft-ot bevonzzunk és megszabaduljunk a balszerencsénktől?

A Balsorsűző Gyertya a pozitív pénzügyi energia személyes katalizátora, amely teljes mértékben kézimunkával készült, az asztrológia és alkímia érvényes szabályaival összhangban. A gyertya természetes viaszból készül, melynek két színe van:

 • Fekete, amely eltünteti a balszerencsét az aurából és legyőzi a pénzügyi akadályokat;
 • Fehér, amely erősen bevonzza a pénzügyi jólétet;

Ráadásul a gyertya kanóca – az alkímiában elismert, legerősebb védő hatású – gyógynövények kivonatába lett áztatva: mandragóra, borbolya, tarlórépa és zsálya ötvözetébe, aminek köszönhetően a bőség energiája összegyűlik körülötted, tartós és rendkívül erős módon.

Mindezen tevékenységeket a megfelelő bolygók állásának figyelembevételével végzik, amelyet a pénzügyi asztrológia szakemberei határoznak meg. Ennek hála a Balsorsűző Gyertya rituálé a lehető leghatékonyabb a pénz bevonzásában valamint azonnali eredmények érhetőek el.

Ez az egyetlen ilyen, abszolút hatékony módszer, amely képes erősen bevonzani a gazdagságot és a bőséget. Néhányan úgy hívják, hogy a jó pénzügyi időszak akkumulátora!

Hogy magadhoz vonzd a pénzt és megszabadulj a pechtől az anyagi kérdésekben mindössze 30 nap alatt, elég elvégezned a Balsorsűző Gyertya rituálét. A szertartás olyan energiamezőt hoz létre körülötted, amely mágnesként vonzza a gazdagságot.

Azonban ne számíts semmilyen konkrét olyan helyzetre, ami nyereséggel jár, mivel a rituálé által a nagy pénzek a legkevésbé várt pillanatban találnak rád.

A Balsorsűző Gyertya a gazdagság vonzása: önmagad javára gazdagodsz és senkit sem károsítasz meg ezzel

MEGRENDELÉS 50%-OS KEDVEZMÉNNYEL

Ez azt jelenti, hogy a Balsorsűző Gyertya rituálénak köszönhetően könnyedén:

 1. Akár 200 000 ft-tal is gazdagodhatsz – 7 nap alatt
 2. Megszüntetheted az akadályokat, amik visszatartják a pénz befolyását – 3 nap alatt
 3. Bevonzhatod a gazdagságot és jólétet – 4 hét alatt
 4. Elkezdheted bevonzani a szerencsés véletleneket – azonnal!
 5. Megszabadulhatsz a pénzügyi balszerencsétől – 4 hét alatt
 6. Megtalálhatod a hitel vagy kölcsön visszafizetésének módját – 4 hét alatt

Az egyetlen, ami kell, az 3 egyszerű lépés megtétele:

1. lépés: Vedd át a személyre szabott Balsorsűző Gyertyát és hajts végre egy játszi könnyedségű rituálét a készlethez csatolt útmutató alapján.

2. lépés: Figyeld meg, hogy miként tűnnek el a pénzügyi problémáid, érezd, hogy hagy el a balszerencse és gazdagodj meg szupergyors tempóban.

3. Lépés: Örülj a boldogsággal és jóléttel teli életnek és nyugodtan költs pénzt bármire, amire szeretnél: álomnyaralásra, ruhákra, bútorokra, kocsira stb.

A Balsorsűző Gyertya a gazdagság vonzása: önmagad javára gazdagodsz és senkit sem károsítasz meg ezzel

Háromszoros elégedettségi garancia

 1. Eredetiségi garancia – A Balsorsűző Gyertyába erős hatású mágikus gyógynövényeket helyeztek. Hatékonyságát a pénz és pénzügyi szerencse bevonzásának terén a PAGyT jelentésében dokumentált vizsgálok is megerősítik. Ez az első és egyetlen olyan fehér mágiát alkalmazó eszköz, aminek hatékonyságát írásban megerősítették. Ezért biztos lehetsz abban, hogy az eredeti, személyre szabott gyertya kerül hozzád, ami kizárólag ezen oldal közvetítésében érhető el.
 2. Minőséggarancia – A Balsorsűző Gyertya különleges megalkotási folyamata során a fehér mágia minden szabályát figyelembe veszik. A fehér mágia a védő mágia alá tartozik, csak jóra használható fel. Ezáltal biztos lehetsz benne, hogy a Balsorsűző Gyertya rituálé teljesen biztonságos.
 3. Elégedettségi garancia – A rituálé működését több ezer olyan ember erősíti meg, akik segítségével gazdagságot vonzottak be és megszabadultak a pénzügyi balszerencsétől mindössze 4 hét alatt. Hatékonyságára való tekintettel a Balsorsűző Gyertya több száz asztrológiával és ezotériával foglalkozó szakember áhítatát is kivívta az egész világon. “A készpénz hiányának ellenszereként” is emlegetik.

Vélemények

Egyedül nevelem a gyerekemet és fizetem vissza a hiteleimet. A havi megtakarítások kizárólag a kötelezők kifizetésére elégségesek. Minden hónapban számolgattam a pénzt, és ez nagyon lehangolt. Csak egy hosszabb vakációról álmodoztam. Amikor arra gondoltam, hogy iskolakezdésnél meg kell vennem a tankönyveket, sírni tudtam volna. A túlórák leszívták minden energiámat. Depressziósan értem haza. A gyertya nagyon sokat segített nekem. Miután elkezdtem használni, éreztem, hogy többre vagyok képes, és a pénz csak úgy dőlni kezdett hozzám! Jobban fizető munkát találtam, és elkezdtem félretenni. Néhány napon belül megyünk a fiammal és édesanyámmal Egyiptomba nyaralni! Könnyebben élek, és hálás vagyok érte.

Köllő Beáta
Jobb munkát talált és elkezdett tartalék pénzt félretenni

A saját vállalkozás nem könnyű falat, de ami velem történt, az túl volt minden határon. Mintha elátkozták volna a cégemet. Egyik bankból a másikba rohantam. Mindenhol ugyanazt hallottam – elutasították a legkisebb hitelkérelmemet is. A Balsorsűző Gyertya rituálé volt az utolsó reménysugaram. És működött! Lett pénzem, és a cég bevételei még sosem voltak ilyen nagyok.

Péterfi Zsuzsanna
Elkerülte, hogy csődbe menjen a cége és többet keres, mint valaha

Két éve próbáltam gyűjteni egy saját autóra, de nem ment nekem. Először kicsit kételkedtem, amikor elkezdtem végrehajtani a rituálét. Őszintén bevallom, hogy valamiért nem hittem el, hogy a gyertya segíthet összeszedni a szükséges pénzt. De nem volt vesztenivalóm, kipróbáltam… És figyeljetek ide! 3 hét után felhívott a bácsikám és megkérdezte, hogy szükségem van-e egy autóra, mert nemrég kapott egyet nyugatról, egy új mercedest… és INGYEN nekem adta. Durva!

Juhász József
megszabadult a rossz időszakától és megkapta az áhított autót

Közeledett a tanévkezdés, nekem pedig egy fillérem sem volt füzetekre és könyvekre a gyermekeimnek! Mit lehet ilyenkor tenni? Megint kölcsönt kérni anyósoméktól? Soha! Azt hittem, hogy ez a rituálé ugyanolyan lesz, mint bármelyik másik. Mégis kétségbeesetten próbáltam bevonzani egy kis pénzt. 2 hónap után már minden könyvre, füzetre és taneszközre megvolt már a pénz a csemetéimnek. Nagyon boldog vagyok. A Balsorsűző Gyertya a legjobb pillanatban került az otthonunkba.

Dallos Zita
erősítette gazdagodási energiáit és már nem kell kölcsönt kérnie

MEGRENDELÉS 50%-OS KEDVEZMÉNNYEL

Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: